Luca blogja

Írások, versek, folyamatosan frissülő történetek és gondolatok az írásról.

lehet

hogy csak én veszem rossz néven a kritikát, vagy nem tudom elfogadni azt, hogy majdnem minden fejezetemet visszaküldik vesszőhibák miatt. Mellesleg tudom a helyesírási szabályokat, és szinte tökéletes a helyesírásom, a muszáj pontos jé, valamint azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy mikor kell vessző az "és" elé.
És nem kezdek éssel mondatot, nem írom tele a mondanivalómat pontpontpont-tal.
Amúgy ebben csak az a furcsa, hogy sok történetet felraknak szóismétlésekkel, meg mindenféle szabálytalan kötőjelezéssel, nekem meg három kibaszott hibát nem képesek elnézni, vagy nem tudom. o.o Mindegy... javítottam, és elküldtem megint, de ha visszautasítanak, én... esküszöm, kiadom könyvben.

4 megjegyzés:

"És nem kezdek éssel mondatot, nem írom tele a mondanivalómat pontpontpont-tal."
Ez tetszett. :"D Egyébként a volt magyartanárom azt mondta, hogy ez csak írói tévhit, és lehet mondatot kezdeni vele. Mondjuk ez nem olyan logikus, mert elvileg két tagmondat összekapcsolására hivatott, de nem megyek bele, biztos úgy van, ahogy ő mondta. XD Egyébként inkább képregényeknél lehet tapasztalni, hogy tele van hibával, mégsem küldik vissza a feladónak. Szerintem tényleg jól írsz, az előző blogjaid is olyanok voltak, mintha egy ifjúsági regényt olvastam volna. :D Lehet, hogy más volt a moderátor. Egyébként ki is adhatod, akkor még pénz is jár érte. :D Az ötleteid is tetszenek, a neten van sok unalmas, klisés történet is, úgyhogy inkább a tiédet kellene kitenni :"D

 

Köszönöm a bókokat:D
Egyébként nem minden admin ilyen, van aki kijavítja azt az 1-2 hibámat, és felrakja a fejit, de leírja, hogy máskor figyeljek erre. De van, aki nem tudja megtenni.
Egyébként ha éssel nem kezdünk mondatot, akkor de-vel sem kezdünk mondatot, nem? Merthogy a "de" is összeköti a két mondatot... :) Szóval ez így kicsit érdekes ^^

 

Hát ki tudja :D A tanárok sem ugyanazt állítják. Úgy a logikus, hogy akkor vagy mindkettővel lehet mondatot kezdeni, vagy egyikkel sem. Azt a néhány hibát meg tényleg kijavíthatná, nem hal bele, ha belegépel 2 vesszőt, és valószínűleg a történet írója sem fog kiakadni rajta.

 

Mindegy, végülis nem nagy kunszt kijavítani...:) csak mégis idegesítő...

 

Megjegyzés küldése