Luca blogja

Írások, versek, folyamatosan frissülő történetek és gondolatok az írásról.

változás (!)

Itt vagyok újra, de azt hiszem, némileg át fog alakulni a blog.
Először is, inkább csak feljegyzések miatt fogom használni, irományokkal kapcsolatos dolgokra, az is lehet, hogy Ho$t Love-blog lesz belőle, vagy amit akartok.
Egyszerűen nem tudok úgy blogot írni, hogy nyilvános. :D Túl sok a titkom, sorry.
Tehát a régi bejegyzéseket ne nagyon keressétek, mostantól ennyi azt hiszem. Lehet, hogy hamarabb jelentkezem, de lehet, hogy nem. :) Nem tudom.
Goodbye ~

6 megjegyzés:

Hát igen, úgy én sem tudnék :"D

 

Ugye-ugye ;D a jó öreg B13...kicsit hiányzik...(kicsit.)

 

Nekem ez azért jobban tetszik, meg legalább nem kell aggódnom tovább, hogy betelik a tárhelyem. :D Én ennek a címét sem adtam meg egyébként nyilvánosan, csak közeli barátoknak. ^^
Pont jó így, "titokban", az ember sokkal többet elmond, mint fészen tenné mondjuk, így kifejezőbb, őszintébb, de mégsem teregetünk ki mindent, mert megvan az esély rá, hogy rossz kezekre jut D:

 

Velem az a baj, hogy csak akkor írok blogot, amikor tele van a lelkem mindenféle rossz dologgal. Ezért nem menne annyira szerintem anonimusban sem manapság. De igen, a tárhely az pont tökéletes itt, annyi a rossz, hogy itt nincs meg az a közösség, hogy fórum, meg nem tudsz annyira friss blogokat keresgetni:)

 

Jah, az tényleg kár. Egyébként a rosszról tényleg könnyebb írni. Azt elmeséli az ember, a jót inkább megéli, ahogy csak tudja. ^^

 

Megjegyzés küldése