Luca blogja

Írások, versek, folyamatosan frissülő történetek és gondolatok az írásról.

Update

Két hírem van még a mai napra(aminek mindjárt vége):

1. Az AFS semmilyen e-mailt nem küld nekem jó ideje. Ez azt jelenti, hogy nem látom ímélben a kritikákat, a kritikákra küldött válaszokat és a privát üzeneteket sem, amik az oldalról jönnek. Ha valaki szeretne választ kapni, esetleg jelezni valamit, bökjön meg egy téglával, vagy írjon itt/facebookon!

2. Ticket to Wonderland című történetem befejezett, fent marad az AFS-en, de nem kívánok róla beszélni, és csak azért hagyom fent, mert már nem érdekel, ki olvassa és ki nem. Megfogadtam, hogy többet a büdös életbe nem írok ilyesmit, mert csak a baj van belőle. Pedig jót akartam, hm. Vicces, mert arra számítottam, hogy negatív kritikákat fogok hozzá kapni, gyűlölködést meg vádakat. De nem ez lett, namindegy.

Ennyi lett volna.


2 megjegyzés:

Érdekes amit írsz, és érdekes a Wonderland is. Azért érdekes mert mindenféle "háttérismeret" nélkül is érthető a történet, és érdekes, jogos, és érthető, életszerű dolgok történnek benne. Szerintem pont azért nem kaptál gyűlölködést meg negatív kritikát, mert sokan inkább együtt éreztek veled. Hogy érted hogy "baj van belőle"?

 

A probléma általában azzal van, aki ismeri a hátteret. Néhány hozzám kötődő ember túl komolyan veszi ezt a történetet. Meg olyan is, aki csak belepofátlankodik az életembe. De ez a történet már lecsengett. :)

 

Megjegyzés küldése